Bosch Car Service i Eskilstuna | Nordslingan

Bosch Car Service

Bilverkstad i Eskilstuna - Reparationer och service

Våra trogna kunder önskade en verkstad specialiserad för deras vardagsbil. Sedan 2021 är Nordslingan därför partner med Bosch Car Service. Här erbjuder vi reparationer och service av alla bilmärken och modeller till riktigt bra priser.

Dags att serva bilen?

Bosch Car Service i Eskilstuna är en auktoriserad bilverkstad som hjälper dig med alla typer av bilreparationer och bilservice ärenden.

Du är alltid välkommen att ta kontakt med oss via mail eller telefon, alternativt kan du boka in ditt ärende här och se pris direkt.
Bosch Car Service hittar du i Nordslingans lokaler på Nystrandsgatan 1B i Eskilstuna.

Vi utför service och reparationer av alla bilmärken och modeller. Vi kan hjälpa dig med allt från felsökningar, AC-Service, oljebyte, däckbyte, bromsbyte, strålkastarbyte och byte av avgassystem till större reparationer. Vi erbjuder även däckhotell.

Genom att trycka på någon av boka nu knapparna så kan du själv välja vilken tid du vill lämna in din bil för service eller reparation.

Välkommen in till oss – vi tar hand om din ögonsten.

Bosch Car Service
Bilservice Eskilstuna
Bilservice Eskilstuna

Som partner med Bosch Car Service Eskilstuna kan vi med utökad diagnostik bland annat utföra:

Felsökningar

Vi använder oss av den senaste tekniken för att lokalisera de fel som kan uppkomma på din bil, allt från att läsa av felkoder i bilens alla system till att utföra avancerade mätningar på bl.a motor, drivlina och elsystem.

Service & reparationer

Våra service- och reparationstjänster genomförs av våra erfarna och specialutbildade verkstadstekniker som alltid har modern utrustning till sin hjälp.

Alla byten av defekta komponenter görs med reservdelar av OEM-standard.

Däckskifte och -hotell

Vi byter och ställer in däcken snabbt och med stor noggrannhet. Dessutom erbjuder vi förvaring och ger dig köpråd när det är dags att pensionera dina befintliga däck.

AC-service

Tömning, kontroll och påfyllning av bilens AC-system.

Nordslingan prisgaranti

Med vår prisgaranti är du garanterad det bästa priset. Vi matchar alltid offerten du fått från en annan auktoriserad bilverkstad.

Boch Car Service Eskilstuna

Bosch Car Service

Kontakt:

Kontakta oss så diskuterar vi dina möjligheter.