Jobba hos oss - Nordslingan

Jobba hos oss

Är du Nordslingans nästa stjärna?

Nu söker vi på Nordslingan i Eskilstuna norra Europas vassaste bilmekaniker/tekniker.

Teamet på Nordslingan Sportbilsspecialisten växer. Nyligen utökade vi med en medarbetare till vår försäljningsavdelning och nu söker vi omgående en tekniker till vår anläggning i Eskilstuna.

"Nordslingan har sedan 2008 strävat efter att vara det personliga företaget med lite mer känsla."
Johan Oscarsson, Grundare

Bli en del av ett växande företag

Vill du jobba med mekanik av bilmärken som Porsche, Ferrari, Lamborghini, Bentley, Aston Martin eller andra exklusiva märken och sportbilar? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team av duktiga och positiva kollegor? Då kan det här vara möjligheten för dig.

Intresse för bilar

Här är vi professionella. Vår moderna verkstad är alltid ren, snygg och inrymmer utmärkta förutsättningar för att kunna leverera en helhetsupplevelse utöver det vanliga till våra kunder. I verkstaden utför vi bland annat årsservice, kopplingsbyten, felsökning, motorbyten och renoveringsarbeten. Vi tar emot bilar från flera olika segment – från Porsche, Ferrari, Lamborghini och Bentley till vanligare standardbilar.

Din profil:

– Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning samt några års erfarenhet som mekaniker. Du är van vid att följa reparationsanvisningar.

– Du har ett stort intresse för sportbilar och är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du gillar att se möjligheter och lösningar snarare än problem. Som person är du noggrann, strukturerad och har god känsla för kvalitet.

– Vi satsar på dig om du satsar på oss! Utbildningsmöjligheter finns. Vi är ett växande team både i verkstaden och på försäljningsavdelningen.  

– Du har goda kunskaper i engelska, både tal och skrift. (Viktigt för att kunna läsa manualer och reparationsanvisningar.). Det är meriterande om du har erfarenhet av felsökning och elektronik.

– Körkort är ett krav

– Vi ser gärna att du som söker är ung och driven.

Om oss:

Nordslingan skapar genom vår stora passion för sportbilar ett centrum och en verksamhet för vårt och kundernas ömsesidiga bilintresse. Som sportbilsspecialist i Mälardalen erbjuder vi ett handplockat urval av sport och lyxbilar samt en serviceanläggning i toppklass. Vår moderna och välsorterade verkstad innehåller fem billyftar, diagnoshall, däckhotell, fullständig rekonditioneringsdel och utbildade verkstadstekniker som tillsammans har över 25 års samlad erfarenhet.

Urval sker löpande.

Kontakta oss så diskuterar vi dina möjligheter.


  Medarbetare

  Edward Niregård

  VD/Delägare

  Melker Oscarsson

  Verkstadsansvarig

  Tobias Eriksson

  Senior Tekniker

  Dante Norbäck

  Hallvärd

  Adam Pettersson

  Tekniker

  Edward Niregård

  VD/Delägare

  Melker Oscarsson

  Verkstadsansvarig

  Dante Norbäck

  Hallvärd

  Tobias Eriksson

  Senior Tekniker

  Adam Pettersson

  Tekniker