Över 70 års samlad erfarenhet av Porsche

Om Nordslingan

Sportbilsspecialisten i Mälardalen

Genom vår stora passion för sportbilar skapar vi ett centrum och en verksamhet för vårt och kundernas ömsesidiga bilintresse. Som sportbilsspecialist i Mälardalen erbjuder vi ett handplockat urval av sport och lyxbilar samt en serviceanläggning i toppklass. Vår moderna och välsorterade verkstad innehåller fem billyftar, diagnoshall, däckhotell, fullständig rekonditioneringsdel och utbildade verkstadstekniker som tillsammans har över 25 års samlad erfarenhet.

Välkommen till Nordslingan – Sportbilsspecialisten i Mälardalen

Över 70 års samlad erfarenhet av Porsche

Personbilsverkstad Nordslingan

Genom vår stora passion för sportbilar skapar vi ett centrum och en verksamhet för vårt och kundernas ömsesidiga bilintresse. Som sportbilsspecialist i Mälardalen erbjuder vi ett handplockat urval av sport och lyxbilar samt en serviceanläggning i toppklass. Vår moderna och välsorterade verkstad innehåller fem billyftar, diagnoshall, däckhotell, fullständig rekonditioneringsdel och utbildade verkstadstekniker som tillsammans har över 70 års samlad erfarenhet.

Välkommen till Nordslingan – Över 70 års samlad erfarenhet av Porsche

Nordslingan – Vi kan Porsche

Vi är specialiserade på Porsche men erbjuder service, reparation och underhåll av alla bilmärken och modeller. Med vårt internationellt uppbyggda kontaktnät saluför och förmedlar vi sportbilar, supersportbilar och lyxbilar över hela Europa. Med vår passion hjälper vi dig att hitta din drömbil.

Kontakta oss så diskuterar vi dina möjligheter.

Nordslingan

Kontakt: