Din Bilverkstad i Eskilstuna | Nordslingan

Din bilverkstad i Eskilstuna

Bilverkstad i Eskilstuna - Reparationer och service

Våra återkommande Sportbilskunder önskade få samma goda omhändertagande av sina vardagsbilar, Sedan 2016 erbjuder Nordslingan både service & reparationer av alla bilmärken. Lämna din personbil i våra händer så garanterar vi kvalitét genom hela ditt verkstadsbesök.

Dags att serva bilen?

Nordslingan i Eskilstuna är en auktoriserad bilverkstad som hjälper dig med alla typer av bilreparationer och bilservice ärenden.

Du är alltid välkommen att ta kontakt med oss via mail och telefon eller fylla i kontaktformuläret så hör vi av oss så snart vi kan.

Vår personbilsverkstad hittar du i Nordslingans lokaler på Nystrandsgatan 1B i Eskilstuna.

Vi utför service och reparationer av alla bilmärken och modeller. Vi kan hjälpa dig med allt från felsökningar, AC-Service, Olja & Inspektionsservice, däckservice med däckhotell.

Välkommen in till oss – vi tar hand om din ögonsten.

Bilverkstad Eskilstuna
Bilservice Eskilstuna
Bilreparationer Eskilstuna

På vår bilverkstad i Eskilstuna kan vi med utökad diagnostik bland annat utföra:

Felsökningar

Vi använder oss av den senaste tekniken för att lokalisera de fel som kan uppkomma på din bil, allt från att läsa av felkoder i bilens alla system till att utföra avancerade mätningar på bl.a motor, drivlina och elsystem.

Service & reparationer

Våra service- och reparationstjänster genomförs av våra erfarna och specialutbildade verkstadstekniker som alltid har modern utrustning till sin hjälp.

Alla byten av defekta komponenter görs med reservdelar av OEM-standard.

Däckskifte och -hotell

Vi byter och ställer in däcken snabbt och med stor noggrannhet. Dessutom erbjuder vi förvaring och ger dig köpråd när det är dags att pensionera dina befintliga däck.

AC-service

Tömning, kontroll och påfyllning av bilens AC-system.

Nordslingan prisgaranti

Med vår prisgaranti är du garanterad det bästa priset. Vi matchar alltid offerten du fått från en annan auktoriserad bilverkstad.

Kontakta oss så diskuterar vi dina möjligheter.

Kontakta oss

Originaldelar Porsche

Personbilsverkstad

Kontakt: